Onze open dag gemist of op zoek naar meer informatie?

De open dag van vrijdag 29 februari was een groot succes met veel bezoekers! Maar ook nu kun je nog steeds op verschillende manieren meer informatie krijgen over het Zuider Gymnasium.

Virtual tour

Tijdens onze virtual tour kun je rondlopen op alle verdiepingen van ons schoolgebouw. Op diverse plekken vind je een rood bolletje, als je daarop klikt, verschijnt er een leuk filmpje of tekstje. Deze gaan over de vakken, speciale lokalen in de school en extra mogelijkheden op het Zuider Gymnasium. Je vindt er ook proeflessen van wiskunde, scheikunde en Duits! De virtual tour is hier te bereiken.

Andere voorlichtingsmomenten

Er zijn de komende tijd geen voorlichtingsmomenten meer. Is het niet gelukt om deel te nemen aan (één van) de activiteiten of heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact op met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@calvijn.nl).
Wanneer de coronasituatie dat toelaat, hopen we weer leerlingen te kunnen ontvangen voor meeloopdagen en de voorlichtingsavond voor onze nieuwe brugklassers!

Volg ons op de sociale media

We zetten bijna dagelijks berichtjes op Instagram en Facebook. Door ons daar te volgen, krijg je elke dag wat leuke informatie over onze school:

Bekijk hier onze virtuele tour!